Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22.05.2023 11:28

Літературна зустріч з письменником-волонтером

646b27ef48ca2__348220874_619933686740461_8936258755505754408_n.jpg

Сучасні історики, це люди особливі. Вони вивчають архіви і складають один до одного факти. І виходить так, що в кожній країні події війн, голодоморів і інших лиходійств щільно переплітаються між собою. А Україна то взагалі країна на долю якої випало постійно відстоювати своє право на існування. Та українці з покон віку сильний і відважний народ. А любов до своєї землі передається напевно, через кров, від покоління до покоління. Тож, наші сильні воїни України, це однозначно продовжувачі славетних козаків.

Письменник, історик, журналіст Євген Стеблівський дуже вміло поєднує в своїй трилогії історичні події та сьогодення.

В 📚 книгах:

🔹 "Звенигора. Шабля на комісара";

🔹 "Генерал. Пророцтво Юрія Тютюнника";

🔹 "Кіборги. Сага про воїнів" описані всі можливі людські почуття видатних постатей, що проходять випробування війн. І всеж таки любов до Батьківщини та особисте кохання, сильніші за смерть.

Що стосується нової книги "Клич індички" це дуже інтригуюча історія наших часів про воїна, що повернувся додому із зони бойових дій на Донбасі і страждає від посттравматичного синдрому.

Виокремлює цю книгу ще те, що там використані маловідомі документальні матеріали щодо підготовки російськими спецслужбами створення так званої «Бессарабської народної республіки», яку місцеві сепаратисти планували проголосити у 2015–2016 роках.

Більше писати не буду, бо треба читати!

Також вже готується до виходу роман "Лють". Це не про зло і ненавість. Це про нашу українську лють. Головними героями книги є наші захисники, що не стали і не стають на коліна перед ворогами.

Цікавий був вечір, адже Євген Віталійович їздить по зонах бойових дій, активно волонтерить. Багато спілкується з нашими воїнами, знає особисто колишніх полонених бійців, знає офіцерів. І всі вони довіряють йому і діляться реаліями всього жахіття, що відбувається!!!

І Письменник Євген Стеблівський пише для того, щоб зберіглася правда і люди знали якою дорогою ціною здобувається щастя! 🙏

Слава Україні! Героям Слава! 🇺🇦

Рада знайомству Письменник Євген Стеблівський! Чекаємо з презентацією нової книги "Лють" в нашій Центральна міська бібліотека ім. І.Рядченка.