Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

02.06.2023 10:25

Міжнародний день захисту дітей

647999e3db01e__1.jpg

Традиційно в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості і надії.

Заклади культури міста також не залишилась осторонь цього свята і подарували дітям багато позитивного заряду та емоцій.

Працівники Центральної міської бібліотеки ім.І.Рядченка провели святкову ігрову програму та представили чудову книжкову виставку на різноманітний смак. Прикрасили свято танцювальні номери зразкового ансамблю «Барвінок» ШМ. ім. Л. Нагаєва, прекрасні пісні у виконанні юних співачок Хоменко Аліни, Лещенко Дар`ї, Вероніки Попової (викладач О.Таркановська) та Марії Димиденко (викладач Л.Стадніченко).  Окрім гарного та веселого настрою всі маленькі гості отримали невеличкі солодкі подарунки та повітряні кульки.

У Палаці культури відбувалось просто щось неймовірне! На культурну програму прийшло багато людей. Посмішки та радість дітей після аквагриму, ліпки, майстер-класів з мотанки, арт-терапії та орігамі зробили всіх щасливими!

Сільські клуби розважали діток конкурсами, іграми і піснями. Солодощі стали нагородою найактивнішим.

Від КЗ «Школа мистецтв ім. Л.Нагаєва м. Чорноморська» на сторінці фейсбуку цілий день виставлялися світлини дитячих малюнків Міжнародного інтернет-фестивалю дитячих малюнків з європейських міст (в т.ч. міста-побратими) «Мир українським дітям».

У Виставковій залі Музею образотворчих мистецтв  ім. О.М.Білого Арт-квест відвідало чимало дітей, які взяли участь у цікавій казковій подорожі: складали карту пригод та допомагали казковим персонажам, відгадували загадки. Наприкінці на всіх учасників чекав сюрприз — мультфільм та солодощі. Бачити посмішки дітей сьогодні — найголовніше. Величезна подяка нашим місткиням - Валентині Вербовецкій та Ларисі Белієвій за підтримку ідеї, допомогу у підготовці заходу та його проведенні.

Ще раз вітаємо малечу та батьків зі святом дитинства!

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати та радувати дітей!

мбк-свято-1.06.jpg музей-01.06.jpg цмб-день-дітей.jpg