Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

05.07.2023 08:39

Створенням цифрової екосистеми управління відбудовою інфраструктури - DREAM

64a5021e6e15c__222.jpg

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України (Міністерство відновлення) спільно з Коаліцією громадських організацій RISE Ukraine, працюють над створенням цифрової екосистеми управління відбудовою інфраструктури - DREAM.

Проте для забезпечення ефективної реалізації проєктів відбудови, мінімізації ризиків нецільового використання коштів, зменшення рівня корупції та збільшення рівня довіри до відбудови й підтримки серед українців та міжнародних партнерів необхідно забезпечити широке залучення до процесу відбудови всіх зацікавлених сторін.

З цією метою розробляється модуль електронної демократії (https://dream.gov.ua/special/eDem), який дозволить громадянам впливати на вибір і склад проєктів відновлення, моніторити їх впровадження тощо. Розробку модуля буде координувати Центр розвитку інновацій.

У зв'язку з цим раді запросити вас до дослідження рівня залучення до процесу відбудови та заповнити анкету за посиланням до 09 липня 2023 року включно: https://forms.gle/7jL5x2qHqMpdsAEu8

Результати дослідження будуть враховані під час проєктування механізмів прозорої та демократичної участі до процесу управління відбудовою та технічного завдання модуля залучення (eDem), який буде невід'ємною частиною екосистеми управління відбудовою інфраструктури - DREAM.

Також, для врахування думки всіх зацікавлених сторін проводиться опитування серед активних мешканців, ВПО та НУО. Поділіться посиланням долучайтесь до опитування:

🔹 активних мешканців: https://forms.gle/ZWaoEdNHoWdxoinNA

🔹 ВПО: https://forms.gle/oM3tNnWFdCtDC1vv5

🔹 НУО: https://forms.gle/zPubuJ4mHiHdmBDD6