Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16.08.2023 15:27

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕННЯ СЕРЕД ВЕТЕРАНСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

64dcc114ac163__важливо-сайт.jpeg

Дослідницька організація Vox Populi, яка проводить дослідження “Організацій громадянського суспільства (далі - ОГС), які працюють у ветеранській сфері”. За допомогою он-лайн анкетування  проводиться опитування ОГС у всіх областях України, щоб вивчити їхні потреби, запити, можливості і побажання до співпраці із міжнародними організаціями. Це опитування допоможе  організаціям краще відповідати на потреби ветеранського і про-ветеранського сектору ОГС.

Ці організації можуть самі представляти ветеранську спільноту або працювати чи надавати послуги ветеранам або членам їхніх родин.

Щодо деталей опитування або з питань додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь до координаторки збору даних VoxPopuli Катерини Скрипки skv.skrypka@gmail.com.

Про деталі дослідження також можна дізнатися у Софії Голоти, менеджерки ІСАР “Єднання” - golota@ednannia.ua або за телефоном +050 412 22 53.

Посилання на анкету для заповнення ОГС https://ee.kobotoolbox.org/x/a6aa0zlc  - контактна особа Ельвіра Гошуляк 0981726308.