Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03.09.2023 02:52

Чорноморська міська рада та її виконавчий комітет щиро вітають

64f3caf5ccba6__photo1693645753.jpeg

                                          Гуляєва Василя Олександровича

з 60-річним ювілеєм!

Керівництво - це  складна щоденна праця, яка потребує прийняття важливих та нелегких рішень. Ваша відповідальна цілодобова робота, повсякденна турбота про людей, працелюбність та принциповість, незвичайна енергетика, досвід та безмежна любов до рідного краю, людяність та порядність,  професійність та оптимізм є прикладом сумлінного виконання своїх обов’язків. Щодня вам доводиться вирішувати безліч проблемних питань та нести величезну відповідальність за долю всього міста. Хай людська пошана буде подякою Вам за самовіддану, плідну працю та вірне служіння громаді!

Зичимо, щоб і надалі Ваша наполеглива  праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі внески у розвиток Чорноморська, а успіхи йшли поряд з особистим щастям. Бажаємо Вам міцного здоров`я, наснаги, сімейних гараздів, родинного благополуччя, невичерпної життєвої енергії, допомоги та розуміння колег, гарних новин та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань!

Нехай в житті все завжди збувається, успіх супроводжує Ваш життєвий шлях, вдача дарує нові можливості, а щастя робить кожен день не схожим на попередній.

Миру Вам, Вашій родині та нашій Україні!