Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14.09.2023 14:48

Смілива гривня 2023: Відправ монети на фронт ‒ допоможи нищити ворога!

6502f2fadf501__СГ.jpg

🏢Національний банк України ініціював початок нової хвилі благодійної акції "Смілива гривня". 

Мета проведення акції – зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України та дати можливість українцям зробити свій внесок у перемогу, адже навіть найменша пожертва є важливою в боротьбі з ворогом за незалежність і цілісність України та наближення нашої перемоги.

Благодійна акція “Смілива гривня” проходить вже вдруге. Минулого року учасники акції зібрали монет на суму майже 5 млн грн. Збір монет тривав протягом трьох місяців, з 01 серпня до 31 жовтня 2022 року, по всій Україні.

Зібрані кошти були перераховані на спеціальний рахунок, створений у Національному банку України, для потреб сил оборони України.

Термін проведення цьогорічної хвилі благодійної акції “Смілива гривня” – з 04 вересня до 30 листопада 2023 року.

Акція передбачає збір монет номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень.

 

☝Як долучитися до акції?

Отже, з 4 вересня до 30 листопада 2023 року кожен зможе долучитися до акції: зібрати монети і принести їх до відділень банків-партнерів – АТ КБ "ПриватБанк", АТ "Ощадбанк" та АТ "ПУМБ" – не лише в Києві, але майже в усіх регіонах країни, де працюють ці банки, зважаючи на безпечні умови роботи.

Адреси відділень банків-партнерів акції, у яких можна здати зібрані монети, а також детальні умови участі в акції зазначені на сайті «Смілива гривня» 👇за посиланням

Кожен може відправити свою 💸гривню на фронт. Кожна монетка  – це твій внесок в перемогу!

Об’єднаємо наші зусилля заради майбутнього нашої країни💙💛

 

1.jpg 2.jpg