Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15.09.2023 14:22

Вітання з Днем усиновлювачів

65043e807353c__fdcd6a1e2966aafc70323c42273a55e25d67515a.jpg

          17 вересня в Україні відзначається День усиновлення, який співпадає з великим православним святом Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. І хоча цей день відзначається раз на рік, проте любов і ласка, тепло і турбота, які батьки дарують своїм тепер вже назавжди рідним дітям, - це щоденний подвиг їхніх батьківських сердець.

          Діти – це наше майбутнє. І святий обов’язок суспільства докласти максимум зусиль, щоб не допустити втрати віри, любові та надії у дітей, яким не пощастило з біологічними батьками. Кожна дитина має право на виховання в сімейному оточенні незалежно від того, чи може її біологічна родина забезпечити нормальні умови життя й виховання, чи виконують належним чином свої обов’язки батьки. Лише сім’я створює для дитини життєво необхідні умови для виховання та соціалізації. Вона є джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності – тим, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

          Турбота держави ніколи не зможе замінити домашнього затишку, лагідних материнських слів, надійного батьківського плеча, бо саме в сім’ї закладаються основи фізичного і духовного здоров’я дитини, формуються її  життєві цінності.

          Дякуємо всім усиновлювачам! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова подяки з нагоди свята. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло, почули такі довгоочікувані слова «у вас буде дитина»,  «тато» і «мамо». Нехай посаджені вами зерна добра і любові проростуть в дитячих душах пишним цвітом! Щастя вам, добра, миру та благополуччя.

          Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Візьміть дитину у свою сім’ю, і нехай прийняте вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у вашому житті!