Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

20.09.2023 14:55

Засідання постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах молоді

650addc942911__photo1695208813-(1).jpeg

20 вересня 2023 року відбулось засідання постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах молоді.

            Члени комісії рекомендували винести на розгляд сесії міської ради та прийняти наступні проєкти рішень: 

  • Про затвердження  Порядку встановлення, обліку  та демонтажу пам’ятних знаків та меморіальних дошок на території Чорноморської міської територіальної  громади.
  • Про  зміну  назв закладів  дошкільної освіти, що перебувають у комунальній власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, та  затвердження   статутів закладів  у  новій  редакції.
  • Про затвердження статутів закладів  дошкільної освіти, що перебувають у комунальній власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, у  новій  редакції.
  • Про затвердження Порядку  електронної  реєстрації  дітей  дошкільного віку до закладів дошкільної освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.                                                                                                                  

Крім того, було рекомендовано виконавчому комітету розглянути можливість у 2024 році збільшити кількість номінантів на стипендію міського голови для талановитої молоді з 6 до 10 осіб та збільшити суму виплати стипендії талановитим спортсменам на 1000 грн кожному стипендіату.