Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

29.09.2023 10:46

УВАГА! ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР ПРИЄДНАННЯ!

651680f14b16f__taryf-na-teplo.jpg

ШАНОВНІ  МЕШКАНЦІ 9-ого МІКРОРАЙОНУ!

ТОВ «ДП Моноліт-Сервіс» пропонує Вам укласти Індивідуальний договір на умовах  типового договору  про надання послуги з постачання теплової енергії, затвердженого постановою Кабінета Міністрів України від 21.08.2019р №830, із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ України № 1022 від 08.09.2021.

Ознайомитися з умовами Договору можливо на офіційному сайті Чорноморської міської ради за адресою: cmr.gov.ua

Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання, сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуги.  

Заява-приєднання надається у будь-який зручний спосіб для Споживача (особисто – скринька, в бухгалтерії  товариства або поштою).

Індивідуальний договір вважається укладеним із споживачем, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем. У разі зміни права власності або користування приміщенням у багатоквартирному будинку, з попереднім власником (користувачем) якого було укладено індивідуальний договір, договір з новим власником (користувачем) вважається укладеним із дня такої зміни. У разі зміни тарифу протягом строку дії договору новий розмір тарифу застосовується з дня введення його в дію. З моменту акцептування умов договору споживач та ТОВ «ДП «Моноліт-Сервіс» набувають всіх прав та обов’язків  за договором та несуть відповідальність за його невиконання згідно умовам договору та чинного законодавства України. Сплатою рахунку, споживач підтверджує згоду на автоматизовану обробку його персональних даних згідно з чинним законодавством та можливу їх передачу третім особам, які мають право на отримання цих даних згідно чинного законодавства.

Примітка: запровадження публічного договору про надання послуг з теплової енергії, стосується усіх споживачів 9-ого мікрорайону ТОВ ДП «Моноліт- Сервіс».

Повідомлення про місце опублікування тексту договору розміщується в засобах масової інформації, на інформаційному стенді в приміщенні ТОВ ДП «Моноліт – Сервіс», в рахунках на оплату послуг та  на дошках оголошень кожного будинку.           

Враховуючи вищевикладене, ТОВ ДП «Моноліт – Сервіс» оголошує про офіційну публікацію

З повагою, Адміністрація ТОВ «ДП Моноліт-Сервіс».

 

Заява-приєднання

Типовий індивідуальний договір