Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

02.10.2023 09:44

Засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян VІIІ скликання

651a671fba21f__Прапор.png

02 жовтня 2023 року відбулось засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян. На порядку денному було три питання:

  1. Про  внесення змін до рішення  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області   від 11.12.2020 № 4-VIII «Про постійні комісії Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIІІ скликання» (зі змінами та доповненнями).
  2. Про затвердження положення про управління соціальної політики Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області в новій редакції.
  3. Про надання згоди на підписання додаткової угоди № 1 та протоколу № 1 до Узгодженого рішення про співробітництво, затвердженого рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 18.06.2021 № 78-VIII «Про надання згоди на підписання Узгодженого рішення про співробітництво у сфері надання адміністративних послуг».

Розглянуті проєкти рішень отримали позитивні рекомендації комісії.