Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

02.10.2023 13:13

ІНФОРМАЦІЯ управління комунальної власності та земельних відносин Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області про роботу за період з 25.09.2023 по 29.09.2023

651a97dc32eed__3.png

1.  Проводилась робота щодо видачі платежів по особовим рахункам орендарів з нерухомого майна з орендної плати.

2. Проводилась   робота  із  боржниками  щодо  оренди  майна  комунальної  власності.

3. Проводилась   робота  із  боржниками  щодо  оренди  майна  комунальної  власності.

4. Підготовлено 1 проєкт рішення міської ради з питань щодо  майна комунальної власності, яке буде винесено на розгляд чергового засідання.

5. Підготовлено 1 проєкт рішення виконавчого комітету з питань щодо майна комунальної власності, яке буде  винесено на розгляд чергового засідання

6. Підготовлено 1 проєкт  розпорядження міського голови з  організаційних  питань щодо керівника комунального підприємства. 

7. Підготовлено оголошення, наказ щодо продовження договору оренди нежитлових приміщень по  проспекту Миру, 33, для подальшого розміщення в електронній торговій системі. 

8.  Підготовлені листи – відповіді на запити юридичних та фізичних осіб.

9. Надано організаційному відділу перелік земельних питань для розгляду на черговому засіданні депутатської комісії з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою.

10. Направлено 5 листів заявникам про стан розгляду заяв які надійшли через Центр надання адміністративних послуг в м. Чорноморську.

11. Направлено 6 листів заявникам про стан розгляду заяв які надійшли через Центр надання адміністративних послуг в м. Чорноморську.

12. Надана  консультація  10 громадянам щодо роз’яснення норм діючого земельного законодавства України.

13. Проводиться робота з боржниками по орендної платі за землю згідно листа фінансового управління від 13.09.2023.

14. Підготовлено звіт до Центру обслуговування платників Чорноморської ДПІ ГУ ДПС в Одеській області щодо укладених, розірваних, зареєстрованих та таких, що знаходяться на державній реєстрації договорів оренди землі станом на 01.10.2023..

15. З метою врегулювання земельних правовідносин замовлено 2 витяги з Державного земельного кадастру про земельні ділянки та 4 витяги з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

16. Направлено 2 відповіді на запити до відділів та управлінь виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області..

17. Прийнята участь у семінарі Асоціації малих міст України щодо землевпорядного забезпечення при розробці комплексних планів просторового розвитку території територіальних громад, що відбувся 26.09.2023..

18. Проводилась поточна робота із вхідною кореспонденцією (надання відповідей/ запитів).