Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03.10.2023 11:30

Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «ОБДАРОВАНІ ЗІРКИ» Осінь – 2023»

651bd18fd11d6__1.jpg

Наприкінці вересня два народні танцювальні ансамблі Палацу культури м. Чорноморська «Канарейка» та «Дана» (керівник Іванова Наталя Ростиславівна) взяли участь у Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв м. Мукачево «ОБДАРОВАНІ ЗІРКИ» Осінь – 2023».

До заходу долучилися тільки хореографічних колективів більше 60 з усієї України. А це понад 1000 танцівників різного віку: і діти, і молодь, і дорослі, закохані в танець.

Треба зазначити, що це перший виїзд на конкурси колективів за 4 роки, після тривалих дистанційних заходів. Завдячуючи фінансовій підтримці відділу культури Чорноморської міської ради ця зустріч відбулася.

Ми щасливі, що участь в конкурсі в місті Мукачеві стала переможною - «Канарейка» отримали Гран Прі, а «Дана» І місце.

Подібні конкурси допомагають не тільки перевірити вміння, навички у себе, а й порівняти свій рівень з іншими, дізнатися багато нового. Танцюристи гідно продемонстрували свій талант, виступили з цікавими і яскравими композиціями, показали високу виконавську майстерність.

Члени журі подякували керівникам колективів-учасників за небайдужість і прагнення невпинно розвиватися. Зазначили, що вони приємно вражені нашими талановитими аматорами.

Вітаємо з черговою перемогою та бажаємо творчих успіхів, натхнення славних і високих здобутків керівникам і кожному учаснику колективів!

дана.jpg кан.jpg канар-2.jpg