Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

05.10.2023 10:13

Виставка Чорноморської міської організації Національної спілки художників України «Те, що врятує світ»

651e621c16efb__художники-день-худ-2023.jpg

До 25-річниці відзначення Дня художника в Україні в нашому місті відкрилася виставка Чорноморської міської організації Національної спілки художників України під назвою «Те, що врятує світ».


Подякою відділу культури Чорноморської міської ради  нагороджено Спілку художників Чорноморська на чолі ГОРБЕНКА Анатолія Олександровича з нагоди 25-ї річниці відзначення Дня художника, за невтомний творчий пошук, за естетичну довершеність, утвердження принципів духовності та гуманізму. Вагомий внесок у виховання молодого покоління чорноморців та підвищення творчого іміджу нашого південного регіону.


Урочисте відкриття пройшло в теплій і дружній атмосфері, прикрасив своїм яскравим виступом ансамбль струнно-смичкових інструментів «Флажолет» (художній керівник Вікторія Романенко, викладачі Тетяна Ізотова та Людмила Стьопик) Школи мистецтв імені Л.М.Нагаєва.


Організатори обіцяють, що численні експонати не залишать байдужими відвідувачів, а велика експозиція приверне увагу глядачів різного віку. Головне – виставка настроїть на позитив. Добрий настрій допоможе кожному гостю гідно пережити осінню тугу і виклики військового часу. запрошуємо до Виставкової зали  (м.Чорноморськ, проспект Миру, 30-Г).

флаж.jpg