Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17.10.2023 11:15

Тиждень безпеки дорожнього руху

652e422199cb7__1478248268_tizhden.jpg

З 13 по 19 листопада 2023 року в Україні буде проведено 2 етап всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху, співорганізатором якого є Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП», який уже понад десять років опікується питаннями безпеки на дорогах. 

З метою якнайширшої популяризації дотримання правил дорожнього руху серед дітей та доросли та збереження людських життів, Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» запустів широку інформаційну кампанію, а саме: соціальну рекламу (фото, відео) з питань безпечної поведінки дітей на транспорті.

Соціальні відеоролики «Безпечна країна очима дітей» створені дітьми в рамках щорічного Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото- та відеоробіт «Безпечна країна». Контент орієнтований на молоде покоління та стосується правил безпечного поводження на вулицях та дорогах, пересування транспортом, необхідності використання світлоповертальних елементів у темний час доби. (Фото- та відеоматеріали на сайті Фонду www.dopomogadtp.com  розділ Соціальна реклама).