Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

23.10.2023 09:50

Презентація нової дитячої книги Жанни Чечельницької «Веселковий настрій»

653617fe33cbf__1.jpg

Вихідними днями пройшли 2 літературних заходи-презентація нової дитячої книги Жанни Чечельницької «Веселковий настрій» у  Міській дитячій бібліотеці та літературні читання, присвячені пам’яті чорноморського поета, журналіста, перекладача, члена НСПУ, просвітянина Василя Сагайдака в Центральній міській бібліотеці ім. І. Рядченка.

Дитяча авторка поділилася з присутніми - хто став головним натхненником у народженні цієї книги, бо за відчуттями вона написана з великою любов’ю до маленьких читачів.

Під щирі оплески вихованиця творчого центру «Аврора» Бережинська Емілія виконала пісню «Дощик». Додали гарного настрою дівчата з вокального ансамблю «Українські перлинки» Школи мистецтв ім. Льва Нагаєва (кер. А.Галушко, концертмейстер Г.Кулик). Вони виконали зворушливі пісні «Всі ми потрібні» та «Прохання до неба».

Всі гості заходу взяли участь у розіграші книжок «Веселковий настрій» у подарунок. І переможці з радістю отримали нові книжки.

Також всі присутні оплесками висловили свою подяку нашим мужнім захисникам за можливість проводити такі теплі зустрічі з нашими маленькими читачами та їхніми батьками.

Наприкінці всі мали можливість поспілкуватися з авторкою, подарувати їй квіти та придбати нову книгу з автографом.

Шанувальники таланту Сагайдака В. зібралися, щоб згадати життєвий та творчий шлях поета.

Багато теплих слів про нашого славетного земляка висловили начальник відділу культури Чорноморської міської ради Юлія Крістанова та натхненниця заходу - консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників, методист відділу освіти Чорноморської міської ради, викладач Антоніна Молодецька.

Поезії майстра слова – Василя Сагайдака декламували учні міських ліцеїв Чорноморської територіальної громади.

Присутня на заході вдова поета пані Ірина Сагайдак подякувала молоді за чудове декламування творів автора та всім присутнім за вшанування пам’яті Василя Паліоновича.

саг.jpg сагай.jpg чеч.jpg