Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

26.10.2023 16:37

Звіт депутата Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Ковальчука В. про проведену роботу за період з жовтня 2022 року по жовтень 2023 року

653a6ba879c7b__Прапор.png

Інформація щодо роботи у міській раді та у постійній комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян.

За період з жовтня 2022 року по жовтень 2023 року відбулось 17 пленарних засідань сесій міської ради. Був присутній на всіх засіданнях. Також за звітній період провів 17 засідань  постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, головою якої я є.

Мною було складено більше 300 актів обстеження  соціально-побутових  умов проживання громадян для отримання матеріальної допомоги. Також приймав активну участь у комісії з розгляду заяв щодо отримання матеріальної допомоги.

Постійно підтримую цілодобовий контакт з мешканцями округу. Щомісяця проводив прийом виборців, особисті зустрічі у дворах житлових будинків.  

Інформація щодо роботи на окрузі та з виборцями.

За мною закріплений округ  № 20 (вулиці Парусна 2, 2а, 3а, 4, 4а, 6, проспект Миру 30, 32).

На жаль, через повномасштабне вторгнення російської федерації  виконати в повному обсязі заплановані роботи з благоустрою та капітальних ремонтів на окрузі в поточному році не вдалось. Але деякі питання були  вирішені: заміна старих вікон на сучасні енергозберігаючі за адресою: Парусна, 6 у 1 під’їзді; виділенні кошти на ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж за адресою: Парусна, 4а. За дорученням виборців на осінньо – зимовий період на моєму окрузі запланована санітарна обрізка дерев.

В наступному році буду також намагатись активно вирішувати поставлені виборцями задачі, готувати з цих питань відповідні звернення та проводити консультації з представниками міської влади.

 

Депутат міської ради                                                   В. КОВАЛЬЧУК

26.10.2023