Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30.10.2023 10:40

Звіт депутата Чорноморської міської ради VІІІ скликання Демченко Оксани Юріївни за 2023 рік

653f6c043b2a7__1.png

У своїй депутатської  діяльності керуюсь Конституцією України, Законами України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», Регламентом Чорноморської  міської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів та ради, а також інтересами Чорноморської територіальної міської громади, дорученнями жителів (виборців) Чорноморська.

Моя депутатська діяльність здійснювалась у наступних напрямках:

✔Участь в пленарних засіданнях (сесіях) Чорноморської міської ради, на яких розглядалися і вирішувалися питання забезпечення стабільності функціонування всіх сфер життєдіяльності міста Чорноморська в умовах воєнного стану (затвердження і внесення змін до бюджету Чорноморської територіальної громади, питання комунального господарства, охорони здоров’я, освіти, культури, спорту, молодіжної політики, соціального захисту,  питання забезпечення правопорядку і безпеки жителів міста тощо). Також, приймала участь в розгляді і вирішенні  питань сприяння територіальній обороні, розвитку цивільного захисту, протидії злочинності та посилення заходів громадської безпеки на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в умовах воєнного стану, та   у вирішенні питань підтримки комунальних некомерційних підприємств галузі охорони здоров’я і надання медичних послуг понад обсяг, передбачений програмою державних гарантій медичного обслуговування населення Чорноморської міської територіальної громади, а також імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб та інших питань, віднесених до компетенції пленарних засідань Чорноморської міської ради. 

✔Робота в постійній комісії з  питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою, а саме участь в підготовці, розгляді та прийнятті відповідних рекомендацій на засіданнях комісії.

✔Безпосередня робота з виконавчими органами Чорноморської міської ради та робота на виборчому окрузі в інтересах виборців, які проживають в ньому, результатом якої є вирішення питань благоустрою округу, закріпленого за мною.

✔Також приймаю участь в роботі комісії з надання матеріальної допомоги жителям Чорноморської міської територіальної громади, які хворіють на важку патологію та потребують матеріальної допомоги на високовартісне, довготривале лікування, у тому числі і вирішення інших побутових проблем. Впродовж звітного періоду мною було розглянуто  50 звернень щодо надання матеріальної допомоги на дороге лікування, погашення заборгованості з оплати послуг за опалення та компенсації мешканцям постраждалим від пожежі та прийняті відповідні рішення. Кожному заявнику мною була надана допомога в оформленні і навіть отриманні необхідного пакету документів для задоволення їх заявок.

Прийом виборців закріпленого за мною виборчого округу міста №14, дома за адресою: вул. Паркова 20, 22, 24, 26, вул. 1Травня 2, 2-а,  проводиться за адресою: вул. 1 Травня 8-Е, другий четвер кожного місяця, на базі приміщення Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.  

В результаті розгляду моїх депутатських звернень та запитів, оформлених на підставі відповідних звернень виборців, міськими комунальними підприємствами (КП «МУЖКГ», КП «ЧВК», КП «ЧТЕ») у  2023 році були виконані ремонтні роботи житлових будинків, мереж електро-, водо-, теплопостачання, благоустрій окремих прибудинкових територій (з використанням бюджетних коштів):

🖍Вулиця 1 Травня, буд. №2 (1,2 під’їзд)

✔Капітальний ремонт фасаду з утепленням, відновлення автоматичної системи протипожежного та протидимного захисту в багатоквартирному будинку підвищеної поверховості.

✔Капітальний ремонт системи водопостачання та пожежогасіння в житловому будинку підвищеної поверховості.

✔Реконструкція системи центрального опалення в багатоквартирному будинку.

✔Ремонт сан. технічного обладнання в приміщенні сховища в будівлі. Установка буржуйок – 2 шт.

✔Поточний ремонт вимощення навколо будинку.

✔Ремонт пожежного гідранту. Улаштування з бетонних блоків місця для встановлення генератору.

✔Виготовлення та встановлення дерев’яної пісочниці закритого типу, та поточний ремонт  елементів  на дитячому майданчику.

🖍Вулиця Паркова, буд. № 20 (1,2 під’їзд)

✔Відновлення елементів благоустрою - капітальний ремонт прибудинкової  території. Укладання тротуарною плиткою доріжок.

✔Ремонтні роботи зі зміцнення схилу. Відновлення дощових та поверхневих  вод.

✔Демонтаж, ремонт та встановлення тренажера на спортивному майданчику.

✔Заміна  трубопроводу зливової каналізації на технічному поверсі 2-го під'їзду.

✔Капітальний та поточний  ремонт покрівлі багатоповерхового житлового будинку.

✔Улаштування буржуйки і труби для димовидалення, та відновлення освітлення в укритті підвального приміщення житлового будинку.

🖍Вулиця Паркова, буд. № 22 (1-8 під’їзд), 1 Травня 2-а

✔Ремонт та фарбування лав для відпочинку.    

 ✔ Ремонт та фарбування майданчику для сушіння білизни.

  ✔Часткова заміна трубопроводу каналізації та водопостачання.

🖍Вулиця Паркова, будинки №24 (1-8 під’їзд)

✔ Ремонт та фарбування лав для відпочинку.

✔Ремонт та фарбування майданчику для сушіння білизни.

✔Часткова заміна трубопроводу каналізації та водопостачання.

✔Ремонт огорожі газону прибудинкової території.

✔Фарбування та відновлення елементів дитячого майданчику.

 🖍Вулиця Паркова, будинки №26 (1-6 під’їзд)

✔Виготовлення та встановлення решіток на сходові клітини.

✔Поточний ремонт покрівлі.

✔Часткова заміна трубопроводу водопостачання та каналізації.

✔Ремонт та фарбування стійок на майданчику для сушіння білизни.

 

Депутат Чорноморської міської ради                          Оксана ДЕМЧЕНКО