Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30.10.2023 15:59

Звіт депутата Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Логвіна Ю. І. про проведену роботу за період з жовтня 2022 року по жовтень 2023 року

653fb72524d53__Прапор.png

Інформація щодо роботи у міській раді та у постійній комісії з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою.

За період з жовтня 2022 року по жовтень 2023 року відбулось 17 пленарних засідань сесій міської ради, був присутній на 15. Також за звітній період проведено 6 засідань постійної комісії з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою, секретарем якої я є.

Інформація щодо роботи на окрузі та з виборцями.

За мною, як за депутатом, закріплена територія с. Малодолинське (округ № 35).

За зверненнями громадян проводив обстеження соціально-побутових умов проживання мешканців зі складанням відповідних актів, за результатами яких певні категорії жителів отримали матеріальну допомогу.

Тримаю на контролі та інспектую стан бомбосховищ на території с. Малодолинське. Беру участь в роботі комісії з соціального захисту громадян щодо надання матеріальної допомоги  мешканцям с. Малодолинське, постраждалим внаслідок російської військової агресії.

Беру активну участь в культурному і громадському житті села.

Продовжую плідну роботу у волонтерському штабі «Чорноморськ переможе» разом з колегами-депутатами і мешканцями нашого міста. Здійснюємо гуманітарну допомогу тимчасово переміщеним особам, особам з інвалідністю, літнім одиноким людям, багатодітним сім’ям; надаємо допомогу Збройним Силам України.

 

Депутат Чорноморської міської ради                                    Юрій ЛОГВІН