Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

31.10.2023 10:19

Звіт депутата Чорноморської міської ради VIII скликання Наумової Тетяни Іванівни за 2023 рік

6540b8d394f56__1.png

Я, Наумова Тетяна Іванівна, обрана депутатом Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

Згідно з умовним розподілом території нашої громади на округи за мною закріплені: 🏠вул. Олександрійська, 2, 2а, 4, 4а, 5, 7, 9, проспект Миру, 14а, провулок Шкільний, 6, вул. Зелена, вул.1 Травня, 12, 14, 16, 16а, 16б.

У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад» «Про звернення громадян», іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів місцевих рад та міської ради.

Одним із основних обов`язків у своїй діяльності як депутата міської ради вважаю участь у пленарних засіданнях сесій міської ради та роботу в постійній комісії, а також роботу з виборцями. Входжу до складу постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян.

За зверненнями мешканців закріпленого за мною округу надавала консультації щодо отримання матеріальної допомоги та складала акти обстеження соціально-побутових умов проживання.

Допомагала мешканцям свого округу, які цього потребували, в отриманні гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів.

Зустрічаюсь з виборцями свого округу, цікавлюсь їхніми проблемами, розумію їх становище в такий важкий час та намагаюсь допомагати у вирішенні складних ситуацій.

Під час зустрічей з мешканцями будинків окреслюємо основні проблеми щодо благоустрою та поліпшення умов проживання, разом обмірковуємо шляхи їх подолання.

Активно допомагала в роботі щодо улаштувань  укриттів, розташованих на вулиці   Олександрійська, 4 та Олександрійська, 4а/1.

За результатами зустрічей з мешканцями мого округу, телефонного спілкування з виборцями та згідно з моїми зверненнями до міської ради  на потреби округу в цьому році виділені кошти на проведення ремонту за такими адресами:

🔹вулиця  Олександрійська, 2  

  • улаштування майданчику для контейнерів побутових відходів (роботи виконано),  
  • ремонт вимощення (в роботі),                                            
  • ремонт внутрішньобудинкових мереж водопостачання(в роботі);

🔹вулиця  Олександрійська, 4а 

  • улаштування майданчику для контейнерів побутових відходів (в роботі),
  • ремонт внутрішньобудинкових мереж водовідведення (в роботі);

🔹вулиця  Олександрійська, 4 

  • ремонт внутрішньобудинкових мереж водопостачання (в роботі);

🔹вулиця Олександрійська, 9

  •  ремонт внутрішньобудинкових мереж водовідведення (в роботі).

Розумію, що в окрузі ще багато проблем та невирішених питань, які турбують моїх виборців, але зважаючи на ситуацію в нашій країні, дуже добре, що нам сумісними зусиллями вдається виконувати хоча б вкрай необхідні першочергові ремонти, тим самим підтримуючи житловий фонд мого округу в нормальному стані.

Вважаю необхідним і далі робити все для моїх виборців!

Разом до Перемоги💙💛

 

З повагою

Депутат Чорноморської міської ради                                              Наумова Т.І.