Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

01.11.2023 15:02

Звіт депутата Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIII скликання Канар’яна Петра Руслановича за 2023 рік

65424c7d45151__Прапор.png

Я, Канар’ян Петро Русланович,  набув повноважень  депутата Чорноморської міської ради VIII скликання 10 березня 2023 року.

З самого початку своєї роботи у депутатському корпусі керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад»,  «Про звернення громадян», іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів місцевих рад та міської ради. Входжу до складу постійної комісії з питань освіти, охорони здоров'я, культури, спорту та у справах  молоді.

Одним із основних обов’язків своєї діяльності, як депутата міської ради, вважаю участь у пленарних засіданнях сесій міської ради та роботу в постійній комісії.

За звітній період я був присутній на всіх засіданнях сесій міської ради та постійної комісії з питань освіти, охорони здоров'я, культури, спорту та у справах  молоді.

За зверненнями мешканців, закріпленого за мною округу, надавав консультації щодо отримання матеріальної допомоги та складав акти обстеження  соціально-побутових  умов проживання.

Активно допомагав мешканцям мого округу, які цього потребують,    гуманітарною допомогою у вигляді продуктових наборів.

Регулярно проводжу зустрічі з виборцями свого округу № 11, тому особисто знаю, які є проблеми, та в подальшому намагаюсь допомагати у їх вирішенні у найкоротші терміни.

До мене звертались мешканці, які проживають за адресою: проспект Миру, 15б, із проханням встановити у їх будинку пандус, так як у їхньому будинку проживають особи з інвалідністю, що пересуваються на візках, багато сімей із малолітніми дітьми, які не мають змоги вільно спуститись з під’їзду. Дане прохання мешканців будинку було виконано у повному обсязі. З міського бюджету були виділені кошти на улаштування пандусу, роботи повністю проведені.

Також із проблемою до мене звернулись мешканці будинку по  проспекту Миру, 18, де вже кілька років поспіль підтікає дах будинку, спричиняючи цим цвіль та сирість у квартирах, що у свою чергу несе загрозу життю та здоров’ю громадян та руйнуванню будинку. Мною було прийнято рішення негайно усунути цю проблему. Відповідно до мого депутатського звернення були виконані роботи з ремонту  даху будинку.

Завдяки співробітництву та домовленостям із керівництвом ТОВ «Сільпофуд» був проведений благоустрій прибудинкової території по проспекту Миру, 19, а саме: повністю відновлено більйову сушарку, відремонтовано та відновлено дитячий майданчик, замінені поштові скриньки, оновлені вхідні групи під’їздів, частково замінені та оновлені огорожі та поручні біля під’їздів, виконано зовнішнє освітлення під’їздів.

За моєю ініціативою  із міського бюджету були виділені кошти на ремонт та заміну труб водопостачання, водовідведення та опалення у будинках по проспекту Миру, 21, 23, 25 та 27.

Продовжую працювати на благо нашої громади!

 

Депутат Чорноморської міської ради                                    П.Р. Канар’ян