Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

10.11.2023 14:34

Звіт депутата Чорноморської міської ради Симончука Миколи Миколайовича з листопада 2022 року по жовтень 2023 року

654e2430d3a7e__Прапор.png

Я, Симончук Микола Миколайович, депутат Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VІІІ скликання, керуючись ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», звітую про свою депутатську діяльність.

Враховуючи воєнний  стан та моє перебування у Збройних Силах України, у звітному періоді (з листопада 2022 року по жовтень 2023 року) взяв участь у 4 пленарних засіданнях сесій Чорноморської міської ради та прийняв участь в одному засіданні постійної комісії Чорноморської міської ради з питань освіти, охорони здоров'я, культури, спорту та у справах молоді, на якій було розглянуто важливі для розвитку громади питання.

У звітному періоді проводив особисті прийоми громадян, під час яких мною були надані відповіді та консультації. Також були обстежені житлові приміщення з метою складання актів обстеження соціально-побутових умов, що дало можливість мешканцям мого округу отримати матеріальну допомогу. Приймав участь у зборах жителів с. Бурлача Балка, на яких було створено ініціативну групу для вирішення нагальних питань села.

Завдяки моїй ініціативі з бюджету громади було виділено близько мільйона гривень на потреби військових та двісті тисяч гривень - на відновлення мереж водопостачання та водовідведення у двох багатоквартирних будинках, які розташовані на території Чорноморської міської територіальної громади.

Також мною були підтримані рішення міської ради стосовно фінансування та реалізації міських програм, таких як: Міська цільова програма сприяння територіальній обороні та посилення заходів громадської безпеки на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на 2023 рік; Міська цільова соціальна програма розвитку цивільного захисту Чорноморської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки; Міська програма «Здоров’я населення Чорноморської міської територіальної громади» на 2021 - 2025 роки; Міська програма протидії злочинності та посилення громадської безпеки на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на 2023 рік; Порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків та меморіальних дошок на території Чорноморської міської територіальної громади

 

З повагою,

Депутат Чорноморської міської ради

Одеського району Одеської області                                              Микола СИМОНЧУК