Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15.11.2023 16:24

Відбулась робоча зустріч з представником Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів»

6554d4b73e30c__1.JPG

14 листопада 2023 року у Чорноморській міській територіальній громаді Одеського району Одеської області  відбулась робоча зустріч з представником Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів». Зустріч мала на меті проведення фокус-групового дослідження за участю мешканців громади, в рамках реалізації проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку.

На початку заходу всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Під час проведення дослідження обговорювалась важлива тема синергії між органами місцевого самоврядування та громадськістю, адже це є ключовим елементом успішного розвитку та функціонування місцевих громад. В контексті місцевого самоврядування та громадськості це означає тісну співпрацю та обмін ідеями і ресурсами між органами влади та представниками громади.

Під час заходу обговорили низку важливих питань: активізація мешканців громади у прийнятті рішень, спільна реалізація проєктів та ініціатив, прозорість та відкритість інформації, розвиток громадянської активності та ефективна комунікація.

Щиро дякуємо гостю за візит та проведене дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень. Ваша ініціатива та зусилля відкрили нові можливості для нашої громади.

2023_11_14_10_31_IMG_3956.jpg 2023_11_14_10_34_IMG_3967.jpg