Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17.11.2023 14:04

Профілактичні рейди з метою профілактики домашнього насилля, бездоглядності та безпритульності серед дітей

65575770afeb7__1.jpg

Службою у справах дітей Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області спільно з відділом поліції №1 Одеського районного управління поліції № 2 Головного управління Національної поліції в Одеській області та КУ «Муніципальна варта» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області було проведено 2 профілактичних рейди з метою профілактики домашнього насилля, бездоглядності та безпритульності серед дітей.

В ході рейдів були  відвідані сімей, діти з яких перебувають на обліку в службі у справах дітей та секторі ювенальної превенції відділу поліції №1 Одеського районного управління поліції № 2 Головного управління Національної поліції в Одеській області, а також вперше виявлені сім’ї з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах.

З батьками дітей були проведені роз’яснювальні бесіди про наслідки неналежного виконання батьківських обов’язків, щодо недопущення жорстокого поводження з дітьми та порушення прав дітей на отримання повної середньої освіти.

По відношенню до батьків 2 дітей представниками правоохоронних органів були складені адміністративні протоколи за неналежне виконання батьківських обов’язків.

1700221213591.jpg