Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

20.11.2023 13:27

Проведення онлайн-конференції від USAID DG East

655b42bce1bfd__zoom.png

Всеукраїнської благодійної організації «Інститут місцевого розвитку» в рамках ініціативи «Громада – влада: діалог, довіра, дія» (далі – проєкт) за підтримки проєкту USAID DG East запланувала проведення онлайн-конференції 23 листопада 2023 р. з 14:00 до 17:00 для цільових громад проєкту.

Мета заходу – презентувати проєкт та результати дослідження потреб цільових громад у партисипації; розповісти про можливості проєкту для ОМС, ОГС та ініціативних громадян. Програма заходу також передбачає блоки «запитання – відповіді» (більш детально див. додаток 1).

Просимо Вас сприяти участі у цьому заході представників від міста та поширити інформацію про захід серед жителів громади, у тому числі представників ОГС, ВПО, місцевих громадських активістів, співвласників багатоквартирних будинків та ін. зацікавлених сторін.

Онлайн-презентація відбудеться з використанням програми Zoom (посилання надійде після реєстрації). Реєстрація на захід: https://forms.gle/YZ7KtNzhQMoi28Zc6.

Контактна особа від ВБО ІМР з питань адміністративної підтримки грантової діяльності – Тетяна Прокопенко, ☎ тел. 050 928 56 86, ел. адреса: prokopenko@mdi.org.ua.

Регіональний координатор з питань локальної комунікації – Вікторія Скоромець, тел. 099 476 46 56, ел. адреса: skoromec@gmail.com.