Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15.12.2023 13:41

Звіт депутата Кобельницького Андрія Миколайовича перед виборцями Чорноморської територіальної громади

657c3b61d7bd6__1.png

Я, Кобельницький Андрій Миколайович, обраний депутатом Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у єдиному багатомандатному виборчому окрузі від Одеської обласної організації Політичної партії «Слуга Народу» на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року. Відповідно до ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», звітую про свою депутатську діяльність у раді та її органах.

Протягом 2023 року було проведено чотирнадцять  засідань сесій ради, на кожній був присутній. Виконую свої обов’язки як заступник голови постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності VІІІ скликання. Було проведено чотирнадцять засідань, взяв  участь у кожному засіданні комісії. Було розглянуто та підтримано багато питань щодо оборони, збереження та розвитку  соціально-економічного стану, спрямованого на життєдіяльність Чорноморської територіальної громади

Згідно з умовним  розподілом території громади на округи за мною закріплені такі адреси: вул. Олександрійська 20, 20а, 21, 22, 23, 23а, 24; вул. Парусна 8. За названими адресами були проведені зустрічі з мешканцями цих будинків..

 У зв’язку з повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України та запровадженням воєнного стану вимушено були призупинені деякі заплановані капітальні ремонтно-будівельні роботи. Спільно з мешканцями мого округу були визначені  необхідні напрямки підтримки стану будинків та були обговорені питання про першочергову необхідність виділення коштів  на підтримку  ЗСУ.

 Були проведені роботи по заміні вікон Олександрійська 20, 24. Завершуються роботи з капітального ремонту водопостачання у будинках: Олександрійська . 20, 22, 24.

Також проведені та проводяться поточні ремонти і технічне обслуговування на моєму окрузі з водопостачання, теплопостачання, водовідведення, електропостачання та освітлення.

З перших днів від повномасштабного вторгнення та по теперішній час проводжу волонтерську діяльність як член правління ГО «Волонтерський штаб «Чорноморськ переможе», який увійшов до єдиного координаційного гуманітарного штабу при виконавчому комітеті Чорноморської міської ради.

Разом з колегами по фракції ПП «Слуга народу» брав безпосередню учать у надані допомоги для ЗСУ.  ГО «Волонтерський штаб «Чорноморськ переможе» завдяки співпраці та фінансовій допомозі від БФ «Здоров’я Чорноморська», в якому перебуваю як член наглядової ради, у поточному році вдалось залучити біля 750 000 грн. на придбання необхідного обладнання для військових.

Допомагаю мешканцям округу з особливими потребами та обмеженими здібностями, особам з інвалідністю, літнім одиноким людям, а також багатодітним сім’ям та непрацюючим особам, а також тимчасово переміщеним особам отримати гуманітарну допомогу. Особисто, як волонтер від волонтерського штабу «Чорноморськ переможе», проводив роздачу гуманітарної допомоги безпосередньо біля будинків мешканців мого округу (всі звіти передані до штабу). Надавав консультації щодо отримання матеріальної допомоги та складав акти обстеження соціально-побутових  умов проживання.

Чекаю ваших запитів чи побажань кожен другий четвер місяця в прийомній ПП «Слуга Народу» за адресою: м. Чорноморськ, вул. 1 Травня, 3, каб.100 КП «Райдуга» 1-й поверх чи по телефону 095-653-30-30.