Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

25.12.2023 15:21

Cтипендії Президента України для молодих майстрів народного мистецтва на 2023 рік

658981e40586e__1.jpg

Дякуючи талановитим особистостям нашого міста, багато перспективних проектів успішно працюють на імідж громади. Тому, відділ культури Чорноморської міської ради використовує кожну нагоду подякувати за майстерність, творчість та активну культурно-просвітницьку діяльність і самим діячам і виступає з клопотаннями на участь у конкурсах на присудження стипендій.

Сьогодні, вітаємо Кукушкіна Богдана Віталійовича, керівника гончарної майстерні Палацу культури м. Чорноморська Одеського району Одеської області, якого відзначено УКАЗОМ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №836/2023 «Про призначення стипендій Президента України для молодих майстрів народного мистецтва на 2023 рік»,

Також, цими днями стало відомо при присудження стипендії Марії Клименко, випускниці КЗ 'Школа мистецтв імені Л. М. Нагаєва". УКАЗОМ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №837/2023 “Про призначення стипендій Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва".

Радіємо разом з вами!

Бажаємо переможцям великого творчого натхнення, міцного здоров'я, невичерпної енергії,  здобуття нових перемог та здійснення найзаповітніших задумів!

кукушкін-і-вироби.jpg