Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

27.12.2023 17:44

«ЕНЕРГІЯ СОНЦЯ ДЛЯ ДІТОЧОК»: ЧОРНОМОРСЬКИЙ «ЖУРАВЛИК» ОТРИМАЄ СУЧАСНУ ГЕЛІОСИСТЕМУ

658c4694f28e3__1.jpg

Чорноморська міська територіальна громада здобула перемогу у конкурсі на отримання та встановлення геліосистем у закладах дошкільної освіти в рамках спеціального проєкту «Енергія сонця для діточок». У конкурсі брали участь понад 120 громад, 18 з яких стали переможцями проєкту.  Обов’язковою умовою участі була наявність впровадженої на території громади новітньої системи енергоменеджменту та наявність найпростішого укриття на території дошкільного закладу освіти.

Найближчим часом сучасну геліосистему буде встановлено на даху закладу дошкільної освіти №1 «Журавлик». Така установка забезпечать безперебійне гаряче водопостачання впродовж року та надасть можливість зекономити бюджетні кошти, адже одна геліосистема замінить функціонування 8 електричних бойлерів. Встановлення такої системи є першим кроком до створення комфортного, екологічно чистого та енергоефективного середовища для розвитку наших дітей.

Висловлюємо щиру вдячність організаторам - Держенергоефективності спільно із проєктом «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні». Ця перемога стала значущим кроком для нашої громади, адже вона свідчить про вірний шлях в сфері енергоефективності та високий рівень розвитку громади у  впровадженні сучасних технологій.

EPA09440.jpg EPA09452.jpg EPA09453.jpg