Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

02.04.2024 14:18

Партнери громади

660bec4aeb038__Partners_673_379.jpeg

Чорноморська міська територіальна громада співправцює з різними партнерами як на міжнародному, так і на національному та місцевому рівнях. Є членом всеукраїнських асоціацій, активно приймає участь в ініціативах та програмах задля сталого розвитку громади.


Членство в асоціаціях

 

Асоціація є виразником інтересів нових громад, які є першопрохідцями і носіями змін. Відтак, Асоціація – як і кожен з її членів – є найбільш зацікавленим та послідовним прихильником і промоутером суспільних реформ.

Асоціація є плацдармом змін – інструментом колективного вироблення, вдосконалення та практичного впровадження політики реформ.

Асоціація є об’єднанням нового українського самоврядування, яке формується в об’єднаних громадах і кардинально відрізняється від самоврядування у ще не реформованих містах і селах. Відтак, Асоціація є певним викликом старій системі, яка значною мірою заснована ще на радянських принципах управління і досі сповідує ідеологію вертикалі рад.

Асоціація є майданчиком,  на якому об’єднані громади можуть сформувати власну консолідовану позицію, і єдиним каналом, через який вони можуть донести цю свою позицію до всіх заінтересованих сторін, включно з владою.

Асоціація активно сприяє становленню та розвитку об’єднаних територіальних громад  як основи цілісної нової системи потужного і дієвого місцевого самоврядування України.

Вебсайт Всеукраїнської Асоціації ОТГ за посиланням: https://hromady.org/


 

 

Поділитись