Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

31/01/2024

Проект рішення від 31.01.2024 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,0000 га ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ ---- за адресою: -----»

На підставі статей 12, 77, 79-1, 123, 186 Земельного кодексу України, статті 50 Закону України "Про землеустрій", статей 26, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи рекомендації постійної комісії з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою, 

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельних ділянок для експлуатації оборонних об’єктів, будівель і споруд та забезпечення охорони державного кордону, право власності на які набуває ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА ----, загальною площею 1,0000 га (кадастровий номер ----), що розташовані за адресою: ------.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою, заступника міського голови Ігоря Сурніна. 

 

Міський голова                                                                              Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення