Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/04/2024

Рішення міської ради від 12.04.2024 № 589-VIII «Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 28.11.2023 № 497-VІII «Про затвердження плану діяльності Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік»»

З метою упорядкування адміністрування та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та приведення рішень Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у відповідність до вимог діючих нормативно-правових актів, згідно з листом фінансового управління Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 29.03.2024 № Внутр-3479-2024, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, на підставі статей 7, 13, 32 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,  п. 7  ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

 Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Внести зміни до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 28.11.2023 № 497-VIІI «Про затвердження плану діяльності Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік», виклавши додаток до рішення  в новій редакції (додається).

2. Відділу інформаційних технологій та з питань доступу до публічної інформації в  десятиденний строк оприлюднити дане рішення на офіційному вебсайті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

           Міський голова                                                                           Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: