Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

09/05/2024

Проект рішення від 09.05.2024 «Про передачу в постійне користування СЛУЖБІ ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ ІНФРАСТРУКТУРИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ земельної ділянки площею 0,8400 га за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, промислова зона»

На підставі статей 12, 122, 123, 134 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою,  

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Передати в постійне користування СЛУЖБІ ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ ІНФРАСТРУКТУРИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ із земель комунальної власності земельну ділянку площею 0,8400 га (кадастровий номер 5110800000:02:034:0021), вид цільового призначення 12.08 – для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій, за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, промислова зона.

2. СЛУЖБІ ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ ІНФРАСТРУКТУРИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ:

2.1. Оформити речові права на земельну ділянку відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

2.2.  Сплату земельного податку здійснювати з урахуванням пільги у розмірі 100 відсотків суми податкового зобов’язання на рік, що встановлена закладам, установам та організаціям, які фінансуються з державного та місцевих бюджетів, відповідно до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 26.06.2019 № 444-VII «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» (зі змінами).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою, заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                        Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення