Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14/05/2024

Рішення міської ради від 10.05.2024 № 603-VIII «Про затвердження Положення про Почесного громадянина Чорноморської міської територіальної громади»

З метою вшанування громадян, які зробили значний особистий внесок у захист національних інтересів та суверенітету України, соціально-економічний, культурний розвиток громади, за видатні досягнення у розвитку науки, освіти, культури, мистецтва, охорони здоров'я, спорту  та інших сфер діяльності, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в  Україні”,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Затвердити Положення про Почесного громадянина Чорноморської міської територіальної громади  (додається).

2. Рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від  26.07.2013 № 357–VI «Про затвердження Положення про Почесного громадянина міста Чорноморська у новій редакції» зі змінами та доповненнями визнати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, секретаря міської ради Олену Шолар та заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                                   Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення