Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/06/2024

Рішення міської ради від 30.05.2024 № 618-VIII «Про внесення змін до видів економічної діяльності комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та затвердження статуту в новій редакції»

З метою організації надання додаткових медичних та немедичних послуг    комунальним некомерційним підприємством «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, беручи до уваги лист генерального директора вказаного підприємства від 06.05.2024 № Внутр – 4985-2024 щодо внесення  до статуту додаткових видів економічної діяльності:  стоматологічна практика; надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого майна,  враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах  молоді, керуючись ст. 18 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров'я», ст. ст. 17, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

          1. Затвердити статут комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області  (код ЄДРПОУ 01982212) в новій редакції (додається).

          2. Комунальному некомерційному підприємству «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області забезпечити внесення  змін до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, щодо видів економічної діяльності комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, включивши додатково такі види економічної діяльності:

- 86.23 «Стоматологічна практика»;

- 68.20 «Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна».  

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах  молоді, заступника міського голови Романа Тєліпова.

           

Міський голова                                                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення