Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

24/02/2022

Розпорядження міського голови від 23.02.2022 № 61 «Про затвердження графіка прийому документів Національного архівного фонду до архівного відділу виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в 2022 році»

 

З метою розвитку архівної справи у м. Чорноморську, упорядкування документів для передачі їх до архівного відділу в 2022 році, керуючись Законом України «Про Національний архівний фонд і архівні установи»,

 

        1. Затвердити графік погодження номенклатур  справ, упорядкування і передачі документів підприємств, організацій і установ до архівного відділу на державне зберігання в 2022 році (додаток 1).

        2. Всім відділам і управлінням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, організаціям та підприємствам, документи яких входять до складу Національного архівного фонду України, провести організацію діловодства та архівного зберігання документів згідно з Наказом Міністерства юстиції від 18.06.2015  № 1000/5 «Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях».

        3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючу справами  Наталю  Кушніренко.

 

           Міський голова                                                                                    Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення