Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

23/05/2023

Рішення виконавчого комітету від 19.05.2023 № 143 «Про внесення змін та доповнень в рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 22.04.2021 №104 «Про затвердження Інструкції з діловодства в Чорноморській міській раді Одеського району Одеської області, її виконавчих органах та структурних підрозділах »»

З метою встановлення  загальних правил діловодства в  Чорноморській міській раді Одеського  району Одеської  області, її виконавчих органах та структурних підрозділах виконавчих органів міської ради, а також належного здійснення покладених на них повноважень, удосконалення процесу прийняття управлінських рішень, упорядкування документування управлінської діяльності, відповідно до Типової інструкції з діловодства в міністерствах, інших центральних та місцевих органах виконавчої влади, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 17.01.2018 № 55, керуючись частиною 1 статті 52, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет  Чорноморської  міської ради  Одеського  району Одеської  області вирішив:

        1. Внести  зміни  та  доповнення  в  рішення виконавчого комітету  Чорноморської  міської ради  Одеського району  Одеської області  від 22.04.2021  № 104   « Про   затвердження   Інструкції   з    діловодства  в   Чорноморській  міській    раді   Одеського   району    Одеської    області, її виконавчих  органах та структурних підрозділах » , виклавши пункти та додатки Інструкції  в  новій  редакції (перелік додається). 

 

        2. Використовувати у режимі дослідної експлуатації в Чорноморській міській раді Одеського району Одеської області,  виконавчих   органах   та  структурних    підрозділах    систему електронного документообігу та автоматизації бізнес-процесів Megapolis.DocNet (далі - СЕД) до прийняття  Інструкції з документування управлінської інформації в електронній формі та організації роботи з електронними документами в діловодстві, електронного міжвідомчого обміну.

       

        3. Посадовим особам виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та їх структурних підрозділів, службовим особам комунальних  підприємств та установ використовувати для ідентифікації та роботи у системі електронного документообігу «Megapolis.Doc.Net», у тому числі з електронними документами, кваліфіковані електронні підписи на захищених носіях особистих ключів.

 

        4. Відділу інформаційних технологій та з питань доступу до публічної інформації виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

4.1.Забезпечити роботу програмних та технічних засобів СЕД;

4.2.Забезпечити завантаження та облік кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів  для індентифікації  та роботи у  системі електронного документообігу «Megapolis.Doc.Net» .

 

        5. Керівникам управлінь, відділів міської  ради та  їх  структурних підрозділів, посадовим особам органів місцевого самоврядування, керівникам комунальних підприємств  та установ   ознайомитись з вимогами відповідних  змін  та доповнень до Інструкції та неухильно дотримуватись їх виконання в управлінській діяльності.

 

       6. Вважати такими, що втратили чинність, пункти  20,50,52,65,121,152,154,185  та додатки  2.1, 2.2, 2.3, 12, 13, 14, 15 до  Інструкції , що затверджена рішенням виконавчого комітету  Чорноморської  міської ради  Одеського району  Одеської області  від 22.04.2021 № 104  «  Про    затвердження   Інструкції   з    діловодства  в   Чорноморській  міській    раді   Одеського   району    Одеської    області, її виконавчих  органах та структурних підрозділах».

         

       7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на   керуючу  справами Наталю Кушніренко.

 

            Міський голова                                                            Василь ГУЛЯЄВ

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення