Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

29/08/2022

Рішення міської ради від 26.08.2022 № 238 «Про надання комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області згоди на списання об’єкта незавершеного будівництва «Будівництво заміщуючих потужностей на котельні комунального підприємства «Іллічівськтеплоенерго», розташованої за адресою: м. Іллічівськ, вул. Садова, 1» та на продаж обладнання»

З метою зменшення податкового навантаження на комунальне підприємство   «Чорноморськтеплоенерго»  Чорноморської міської  ради  Одеського району Одеської області, беручи до уваги подальшу економічну недоцільність реалізації даного проєкту, розглянувши лист директора даного комунального підприємства від 08.07.2022                                           № Внутр-3053-2022 про  надання  згоди на списання об’єкта незавершеного будівництва «Будівництво заміщуючих потужностей на котельні комунального підприємства «Іллічівськтеплоенерго», розташованої за адресою: м. Іллічівськ, вул. Садова, 1», враховуючи рекомендації постійної  комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області   від 12.04.2018  № 318-VII   «Про затвердження Положення про порядок списання майна комунальної власності Чорноморської територіальної громади в Одеській області», статтями 317, 319  Цивільного кодексу України, статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

Чорноморська  міська  рада  Одеського району Одеської області  вирішила:

 

        1. Надати  комунальному  підприємству  «Чорноморськтеплоенерго»  Чорноморської  міської  ради Одеського району Одеської  області  згоду  на:

        1.1. списання об’єкта  незавершеного будівництва «Будівництво заміщуючих потужностей на котельні комунального підприємства «Іллічівськтеплоенерго», розташованої за адресою: м. Іллічівськ, вул. Садова, 1» загальною балансовою  вартістю 2 344 439 (два  мільйони  триста  сорок  чотири  тисячі  чотириста  тридцять  дев’ять) гривень 93 копійки згідно з додатком 1 до даного рішення;

         1.2. продаж обладнання у складі об’єкта  незавершеного будівництва «Будівництво заміщуючих потужностей на котельні комунального підприємства «Іллічівськтеплоенерго», розташованої за адресою: м. Іллічівськ, вул. Садова, 1» загальною балансовою вартістю 2 601 102 (два мільйони шістсот одна  тисяча сто дві) гривні                                   50 копійок  згідно з додатком 2 до даного рішення  шляхом  проведення аукціону  в електронній торговій системі з урахуванням діючого законодавства.

         2. Комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської  міської  ради Одеського району Одеської області провести  заходи  щодо списання з балансу підприємства об’єкта  незавершеного будівництва «Будівництво заміщуючих потужностей на котельні комунального підприємства «Іллічівськтеплоенерго», розташованої за адресою: м. Іллічівськ, вул. Садова, 1» відповідно до діючого законодавства та оформити належним чином необхідну документацію. 

        3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, заступника міського голови Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                              Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення