Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

23/01/2023

Рішення виконавчого комітету від 20.01.2023 № 12 «Про надання фізичним особам дозволів на вчинення правочинів щодо майна/житла, право власності на яке або право користування яким мають діти»

У відповідності до ст. ст.173-179 Сімейного кодексу України, ст.ст. 29, 32, 33, 67, 71, 405, 224 Цивільного кодексу України, ст. 150 Житлового  кодексу України, ст. 4 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей»,  Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», ст. 17,18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 11 Закону України  «Про забезпечення організаційно-правових умов  соціального захисту дітей-сиріт та дітей,  позбавлених батьківського піклування», пп. 65-68 Постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав  дитини», Положення про надання дозволу на вчинення правочинів щодо майна/житла, право власності на яке або право користування яким має дитина, затверджене рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області № 105 від 25.04.2019 року, керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Надати фізичним особам  дозвіл на здійснення правочинів щодо майна/житла,  право власності на яке або право користування яким мають діти, згідно з додатком.

2. Службі у справах дітей виконавчого комітету  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Лілія Гудкова) забезпечити надання витягів з додатку до даного рішення заявникам і контроль за дотриманням  житлових і майнових прав дітей при вчиненні правочинів. 

3. Зобов’язати  фізичних осіб, які одержали  зазначені дозволи,  у тримісячний термін надати службі у справах дітей виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області документи, що підтверджують здійснення даного правочину.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого  заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                                                                       Василь ГУЛЯЄВ

                                                     

 

Додаток   до   рішення    виконавчого

комітету Чорноморської міської  ради

від  20.01. 2023    № 12

                                         Перелік фізичних осіб, яким надається дозвіл на вчинення правочинів щодо майна/житла,  право власності  на яке або право користування яким мають діти

  1. Надати дозвіл  неповнолітньому ______ р. н.,на вчинення    правочину – дарування    квартири ______          в   м. Чорноморську, яка належить на праві власності _______, на його ім’я, за умовою збереження права користування придбаним житлом неповнолітнього _____ р. н., за згодою матері ______. Відомості про батька вказані у відповідності до ч. 1 ст. 135 Сімейного кодексу України.

 

Керуюча справами                                                                Наталя КУШНІРЕНКО


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення