Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

09/03/2023

Проект рішення від 09.03.2023 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення в постійне користування об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку "ПАРУСНА-5" земельної ділянки площею 0,2497 га за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, вулиця Парусна, 5»

На підставі статей 12, 122, 123, 124, 134, 186 Земельного кодексу України,  статей 19, 25, 50 Закону України "Про землеустрій", статей 26, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи рекомендації спільного засідання постійних комісій з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою і з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку  "ПАРУСНА-5", 02.03 – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку в постійне користування за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, вулиця Парусна, 5.
  2. Передати об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку  "ПАРУСНА-5"   в постійне користування земельну ділянку площею 0,2497 га (кадастровий номер 5110800000:02:008:0032) із земель житлової та громадської забудови, цільове призначення 02.03 – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку,  вид використання – для експлуатації та обслуговування існуючого будинку квартирного типу (гуртожиток), за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, вулиця Парусна, 5.
  3. Органам та суб’єктам, які здійснюють повноваження у сфері державної реєстрації прав, здійснити реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою, яка зазначена у пункті 2 цього рішення.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою, заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                   Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення