Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

05/06/2023

Рішення виконавчого комітету від 02.06.2023 № 148 «Про внесення змін і доповнень до рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 19.05.2023 року № 132 «Про підготовку та проведення кампанії з відпочинку учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у 2023 році»»

З метою підготовки та проведення кампанії з відпочинку учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у літній період 2023 року, відповідно до Законів України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», керуючись ст. ст. 32, 52, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Внести зміни і доповнення до рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 19.05.2023 року № 132 «Про підготовку та проведення кампанії з відпочинку учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у 2023 році»:

1.1. Викласти пункт 1 у такій редакції:

«1. Управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Ксенія Чегаринська) забезпечити відпочинок учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у таборах з денним перебуванням (табори при закладах загальної середньої освіти, позашкільної освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади, табір «Лідер-2023», профільний табір «Молодь у місті – молодь для міста»); затвердити мережу дитячих закладів відпочинку, які будуть надавати відпочинкові послуги влітку 2023 року та графік їх роботи (з урахуванням безпекових умов).».

1.2. Доповнити рішення пунктом наступного змісту:

«4. Управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Ксенія Чегаринська) і відділу культури Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Юлія Крістанова) організувати в таборах з денним перебуванням змістовне дозвілля, проведення тематичних і профільних змін, забезпечити роботу тематичних гуртків, секцій, клубів з метою творчого розвитку талановитих та обдарованих дітей, лідерів учнівського самоврядування.».

1.3. Пункт 4 рішення вважати пунктом 5.

2. Вважати таким, що втратив чинність,  додаток до  рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 19.05.2023 року № 132 «Про підготовку та проведення кампанії з відпочинку учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у 2023 році».

3. Затвердити кошторис витрат на організацію та проведення кампанії з відпочинку учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у 2023 році (додається).

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                                                Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення