Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

04/08/2023

Рішення міської ради від 01.08.2023 № 430/49-VIII «Про відмову Ком’яковій Т.В. у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0245 га за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, вулиця Середня, 33/1»

На підставі статей  12, 81, 122 Земельного кодексу України, Закону України  "Про землеустрій", статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Відмовити Ком’яковій Тетяні Володимирівні у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0245 га за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, вулиця Середня, 33/1, вид цільового призначення земельної ділянки: 02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), у зв’язку з невідповідністю нормам статті 122 Земельного кодексу України, а саме: частина земельної ділянки перебуває у власності інших осіб.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою та благоустрою, заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

 

Міський голова                                                                                 Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення