Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

09/10/2023

Рішення міської ради від 05.10.2023 № 465/2-VIII «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення в постійне користування комунальному підприємству «ЧОРНОМОРСЬКВОДОКАНАЛ» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області земельної ділянки площею 0,0219 га за адресою: Одеська область, Одеський район, село Малодолинське, вулиця Набережна, 12-А»

На підставі статей 12, 122, 123, 186 Земельного кодексу України,  статей 19, 25, 50 Закону України "Про землеустрій", статей 26, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи рекомендації постійної комісії з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: Одеська область, Одеський район, село Малодолинське, вулиця Набережна, 12-А, цільове призначення: 11.04 – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництво та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води), вид використання – для експлуатації та обслуговування підземної каналізаційної насосної станції, з подальшою передачею в постійне користування комунальному підприємству «ЧОРНОМОРСЬКВОДОКАНАЛ» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.
  2. Передати комунальному підприємству «ЧОРНОМОРСЬКВОДОКАНАЛ» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в постійне користування земельну ділянку площею 0,0219 га (кадастровий номер 5110800000:05:001:0117) із земель житлової та громадської забудови, вид цільового призначення 11.04 – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництво та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води), за адресою: Одеська область, Одеський район, село Малодолинське, вулиця Набережна, 12-А.
  3. Органам та суб’єктам, які здійснюють повноваження у сфері державної реєстрації прав, здійснити реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою, яка зазначена у пункті 2 цього рішення.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою, заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                         Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення