Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

06/12/2023

Проект рішення від 06.12.2023 «Про передачу об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «ЧОРНОМОРСЬКА ПЕРЛИНА» в постійне користування земельної ділянки площею 0,0301 га за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, вулиця 1 Травня – Віталія Шума (13 мікрорайон)»

На підставі статей 12, 42, 92, 123 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Передати об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «ЧОРНОМОРСЬКА ПЕРЛИНА» в постійне користування земельну ділянку площею 0,0301 га (кадастровий номер 5110800000:01:001:0010) за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, вулиця 1 Травня – Віталія Шума (13 мікрорайон), вид цільового призначення: 02.03  – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
  2. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «ЧОРНОМОРСЬКА ПЕРЛИНА» оформити речові права на земельну ділянку, яка зазначена у частині 1 цього рішення, відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісію з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою, заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                         Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення