Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

05.01.2024 16:14

Оголошення щодо наміру ТОВ «ТВ-СЕРРУС» встановити тарифи на послуги з управління змішаними побутовими відходами та послуги з управління великогабаритними побутовими відходами за результатами конкурсу

65980fa4d64e4__Прапор.png

На підставі рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області   від 05 січня 2024 року № 1 «Про визначення виконавця послуг  на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області» та договорів укладених виконавцем послуг на послуги з відновлення та видалення (захоронення) побутових відходів, ТОВ «ТВ-СЕРРУС» проведено відповідні  розрахунки  економічно - обґрунтованих тарифів.

Розрахунок тарифів виконаний на підставі  вимог Закону України від 20 червня 2022 р. № 2320-ІХ «Про управління відходами», постанови Кабінету Міністрів України  від 26 вересня 2023 №1031 року  «Про затвердження Порядку формування середньозваженого тарифу на послугу з управління побутовими відходами, а також тарифів на збирання, перевезення, відновлення та видалення побутових відходів» (далі - Порядок).

Пропозиції та зауваження до розрахунків тарифів на послуги з управління змішаними побутовими відходами та послуги з управління великогабаритними побутовими відходами просимо надавати протягом 7 календарних днів з дня публікації  цього оголошення за адресою: 65026 м.Одеса, вул. Катерининська, 17, ТОВ «ТВ-СЕРРУС»  тел.  048)784-61-58, ел. пошта: ekograd.ua@gmail.com.

Структура тарифів на послуги з управління змішаними побутовими відходами