Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21.02.2024 13:48

«Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Одеській області

65d5e32a2c933__123.jpg

23 лютого 2024 року Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» проведе онлайн-захід, під час якого будуть презентовані напрацювання проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Одеській області.

Учасники заходу: представники органів місцевого самоврядування та обласної військової адміністрації, жителі громад, громадські активісти та представники громадських об’єднань Одеської області.

💻 Для участі у заході потрібно зареєструватися за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/15dKHg9OZgfSJJ0ATg7aM79PsTNljNnhauwpzcL_3Fvw/edit

💻 Підключитися до конференції Zoom можна за посиланням:

https://us06web.zoom.us/j/89247902591?pwd=yW4mzb0yvTtyGuFUtVwyyfi7r4lveI.1

23 лютого 2024

Час початку заходу: 11:00

Під час авторизації у ZOOM у полі «Your name» обов’язково зазначте Прізвище та Ім’я (повністю), а також скорочену назву ОМС або громадського об’єднання, яке ви представляєте.

Цей захід проводиться Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» у рамках проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

🔰 ПРОГРАМА ЗАХОДУ