Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22.03.2024 13:49

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО- ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ПРИ ВИКОНАВЧОМУ КОМІТЕТІ ЧОРНОМОРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

65fd7055616f3__Прапор.png

У виконавчому комітеті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області 21.03.2024 року відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На розгляд комісії було винесено такі питання:

  • Про заходи щодо  забезпечення протипожежного захисту населених пунктів,  природних екосистем у весняно-літній пожежонебезпечний період  2024 року.
  • Про заходи щодо визначення місць масового відпочинку населення на водних об’єктах та запобігання надзвичайним ситуаціям, загибелі і травматизму людей на воді.
  • Про затвердження Комплексного плану заходів щодо попередження захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (у тому числі COVID- 19) серед населення Чорноморської територіальної громади.
  • Організація заходів та виконання вимог протоколу від 21 лютого 2024 року № 2 комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської обласної державної адміністрації.
  • Про відпуск матеріальних цінностей (продукти харчування) з матеріального резерву Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області.

Усі доповіді з питань порядку денного були заслухані та одноголосно схвалені членами комісії.

Результати цього засідання відіграють важливу роль у забезпеченні техногенно-екологічної безпеки та якості життя мешканців Чорноморської міської територіальної громади.