Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13.06.2024 13:39

ВІДБУВСЯ РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ЛЮДИНИ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

666ace995c774__Форум-4.jpg

11 червня 2024 року в Одесі відбувся регіональний форум на тему «Шлях гідності: захист прав людини під час  воєнного стану на Одещині».

Захід пройшов за ініціативи Представництва Уповноваженого Верховної Ради в Україні з прав людини в Одеській області та об’єднав представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування та  громадського сектору.

Форум зібрав народних депутатів України від Одещини, представників органів державної влади та місцевого самоврядування, правоохоронних органів, дипломатичних місій, національно-культурних та релігійних організацій, міжнародних партнерів, громадських та благодійних організацій, вищих навчальних закладів, студентів, громадських діячів та правозахисників.

Міський голова Василь Гуляєв також взяв участь у цьому заході.

Форум став платформою для обговорення питань захисту прав людини в регіоні, поглиблення співпраці між органами влади та громадськістю та був поділений на такі панелі:

🔷 Захист прав людини в системі правоохоронної діяльності;

🔷 Захист прав людини: синергія влади і громадськості.

В ході панельних дискусій учасники активно ділились своїм досвідом у сфері захисту прав людини, напрацюваннями і викликами.

 

Форум-1.jpg Форум-2.jpg Форум-3.jpg