Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17.06.2024 08:58

Новий функціонал DREAM: вибір проєктів у пошуку фінансування чи завершених

666fd0af2b97c__Dream_update_cover_ukr_23ec9929d7.jpg

DREAM - Державна цифрова екосистема управління відновленням.

В екосистемі з‘явилися додаткові опції, які дозволяють уточнювати характеристики проєктів відновлення та модернізації.

🔸Для Ініціаторів проєктів

Відтепер у фільтрі «Профінансованість» на порталі http://dream.gov.ua буде відображено, що проєкт знаходиться у пошуку фінансування. А, отже, потенційні донори легко зможуть побачити в банку проєктів ті, що потребують коштів.

❗️Важливо. Для цього в розділі «Джерела фінансування» в кабінеті користувача/організації потрібно обрати відповідний пункт «Проєкт шукає фінансування».

🔸Для Виконавців проєктів

Додано можливість проінформувати про Завершення проєкту.

Завершити проєкт коректно можна за наступних умов:

▶️проєкт вже знаходиться на етапі реалізації, яка фактично завершена.

▶️завершені всі контрактні процеси.

▶️завершено реалізацію всіх об‘єктів інвестицій.

Крім того, на етапі «завершення» можливо вказати, чи досягнена мета реалізації проєкту та чи вирішено основну проблематику, а також завантажити фотографії, які ілюструють кінцевий результат.

Якщо ваші проєкти відповідають зазначеним умовам, їх можна завершити в системі, і це буде відображено на публічному порталі.

🙌Пам’ятайте, що якісно заповнена картка проєкту з підтвердженими цілями та результатами його імплементації, свідчить про спроможність громади та підвищує її статус для донорів та міжнародних партнерів.

🔸Для Ініціаторів проєктів публічного порталу http://dream.gov.ua та користувачів модуля аналітики https://bi.dream.gov.ua/

Відфільтрувати проєкти за ознаками «Проєкт шукає фінансування» та «Завершений» буде можливо після заповнення відповідних полів Ініціаторами та Виконавцями проєктів.