Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

18.06.2024 15:54

Засідання робочої групи з розробки проєкту Програми інформатизації Чорноморської міської територіальної громади на 2024-2026

66718393c0df5__Заставка.jfif

18.06.2024 відбулось засідання робочої групи з розробки 📃проєкту Програми інформатизації Чорноморської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

В засіданні прийняли участь голова робочої групи - Наталя Кушніренко, секретар міської ради - Олена Шолар, заступники міського голови – Ігорь Лубковський, Руслан Саїнчук, Ігор Сурнін, Роман Тєліпов, Наталя Яволова, депутат міської ради - Юлія Пакунова.

Також на засідання були запрошені та взяли активну участь: директор департаменту цифрового розвитку, інформаційної політики та кіберзахисту Одеської обласної державної адміністрації - Іван Тимошенко і представники департаменту – Данила Сліпчук та Дарія Тимошенко (онлайн), регіональний координатор Програми EGAP в Одеській області – Іван Копиченко, зовнішня експерт/консультант Програми EGAP – Тетяна Третякова (онлайн) та працівники виконавчих органів.

Під час засідання робочої групи - Анастасія Артеменко яскраво презентувала результати проведеного аналізу стану цифровізації Чорноморської міської територіальної громади за різними напрямами діяльності (IT-аудиту) та звернула особливу увагу на побажання мешканців під час проведення опитування щодо потреб впровадження ІТ - та цифрових технологій в громаді, які були враховані під час розроблення проєкту Програми інформатизації.

Директор департаменту цифрового розвитку, інформаційної політики та кіберзахисту Одеської обласної державної адміністрації - Іван Тимошенко та регіональний координатор Програми EGAP в Одеській області - Іван Копиченко подякували за активну роботу та розвиток у напрямку цифровізації адже за результатами індексу цифрової трансформації громад за 2023 рік Чорноморська міська територіальна громада увійшла у 100 лідерів цифрової трансформації України. Наголосили на подальшій співпраці у напрямку розробки та реалізації заходів Програми інформатизації.

За результатами обговорення та голосування члени робочої групи одноголосно вирішили затвердити 📃проєкт Програми інформатизації Чорноморської міської територіальної громади на 2024-2026 роки та відправити її на погодження до Міністерства цифрової трансформації України, з метою подальшого розгляду та прийняття на сесії Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

Тож працюємо далі з метою впровадження цифровізації в громаді у всіх сферах для громадян та бізнесу💙💛





 

1.jpg 2.jpg