Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19.06.2024 08:31

Фахівці Асоціації Саперів України провели навчання на тему «Попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів. Повітряна тривога та обстріли»

66726d9ab6b23__1.jpg

Працівники виконавчого комітету Чорноморської міської ради взяли участь у навчанні «Попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів. Повітряна тривога та обстріли», яке провели фахівці Асоціації Саперів України.

Навчання складалось з інформативної та практичної сесій, що охоплювали такі аспекти:

🔰 Розпізнавання вибухонебезпечних предметів: працівники дізналися, як виглядають різні види вибухонебезпечних предметів, які можуть зустрічатися у побуті та на робочому місці.

🔰 Заходи безпеки: були детально розглянуті кроки, які слід вжити у разі виявлення підозрілого предмета. Це включало як індивідуальні дії, так і колективні заходи безпеки.

🔰 Евакуація та оповіщення: навчання також торкалося питань швидкої та безпечної евакуації, а також правильного оповіщення відповідних служб про загрозу.

Для закріплення отриманих знань фахівці роздали паперові брошури з детальними роз'ясненнями. Ці матеріали були розроблені для того, щоб працівники могли поширити важливу інформацію серед своїх рідних та близьких. Брошури містили ключові моменти навчання, що дозволяє кожному бути обізнаним та готовим діяти в екстрених ситуаціях.

Щиро дякуємо 👍 представникам Асоціації саперів України за виділений час та корисне навчання.

2.jpg 3.jpg