Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22.06.2024 13:54

Урочиста церемонія вручення золотих та срібних медалей найкращим випускникам закладів загальної середньої освіти Чорноморської громади

6676adb75221d__66751516f3b59__Прапор.png

21 червня 2024 року відбулась традиційна урочиста церемонія вручення золотих та срібних медалей найкращим випускникам закладів загальної середньої освіти Чорноморської громади.

Цьогоріч повну загальну середню освіту здобув 531 учень, 68 з яких отримали нагороди за досягнення високих успіхів у навчанні: 52 золоті та 16 срібних медалей.

Подяки виконавчого комітету Чорноморської міської ради за активну участь у роботі «Школи лідерів», учнівського самоврядування міста та особистий внесок у розвиток молодіжного руху Чорноморська лідерам учнівського самоврядування, президентам ліцеїв міста отримали вихованки гуртка «Школа лідерів» Центру ПО.

Це талановиті діти, які попри виклики воєнного часу, повітряні тривоги, блекаути, дистанційне навчання, досягли високих показників у навчанні і цим засвідчили незламність молодого покоління. Вони – молоді, розумні, красиві і цілеспрямовані та точно знають, що саме завдяки своїм знанням завершили цей етап у житті на відмінно.

Дякуємо педагогам за те, що вони вклали частинку своєї душі, свої знання, свій життєвий і професійний досвід у кожного випускника. І, звісно, подяка батькам за те, що вони мотивували, підтримували та наставляли своїх дітей щодня ставати кращими.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям за те, що сьогодні в нашому рідному Чорноморську ми змогли провести це свято, за те, що відносно мирне життя в нашій громаді продовжується. На превеликий жаль, вже третій рік поспіль ми відзначаємо наших випускників в умовах повномасштабного вторгнення. Шкода, що останні роки їх шкільного життя пройшли під звуки сирен, у тривогах та переживаннях.

Але ці випробування загартували і зробили їх тільки сильнішими.

Бажаємо щоб наступні важливі кроки у житті випускників 2024 року були в мирній, успішній і квітучій Україні!